Plus-size és a 34es méret? Na,de hol marad a köztes?

Értem én, hogy a divatházak és a nagy nemzetközi fashion magazinok elkezdték nyomni a plus-size modelleket, ami a 40-44es méretezés fogalmát teljesíti meg, DE (mert mindig van egy DE) mi van velünk?! A velünk szó alatt mit értek? A 36 és a 38as méretet, hisz merem és akarom remélni, hogy még mindig ez az átlag méret! Az üzletekben mindig ezek fogynak el a leghamarabb és maradnak az XS, L és az XL méretek.

Ezzel kapcsolatban  következzen hát egy kis okfejtés: A világ már felháborítónak tartotta az anorexiás modelleket (tisztelet a kivételnek akik soha, de soha nem fogyókúráztak és születésétől fogva extra vékony) újságokban, plakátokon és a tévés reklámokban, amivel egyet értek, hisz gyerekek kerültek emiatt kórházba. Jött a tüntetés, a szabad sajtón keresztül a felhívás vagy inkább felháborodás és lett eredménye,de milyen! Az amerikai és az angol nők mosolyognak, hogy végre őket is “emberszámba” veszik a tervezők és a magazinok. Véleményem szerint csak a nyomás miatt, de aztán rájöttek, hogy mennyi pénz van benne és tömeg számra kezdték nyomni a nagyobb méretű ruhákat. Jó jó, valahol örülök is neki,mert egy molettebb nő, nem mindig a testalkatának megfelelő ruhákat választ és legalább valahol segítve vannak mit mivel hogyan. Plus-size téma egyenlőre lezárva!

tumblr_m2f9qm1nLQ1r4mgojo1_500_large

Okfejtés 2. avagy  mi felejthetőek vagyunk?
A magazinok vagy az XS vagy a PLUS-SIZE modelleket használja fotózásokra. Kérem szépen, HAHÓÓÓÓÓ nem lehetne valós, egészségesen táplálkozó hölgyeket is betenni a lapok hasábjai közé?! Nem ez lenne a normális?! Ezt közvetíteni inkább?! A vékony modellek ÉHEZNEK, a DUCI modellek tömik magukba a szénhidrátot ami megint csak veszélyes a szervezetre (nem vagyok egészség tanácsadó, félre ne értsetek, csak a normák mentén szeretek haladni!) és mit látnak a gyerekek a nők, hogy együnk nyugodtan mindenféle szennyet, hisz megengedett, így is lehet majd belőlem modell!
Remélem sokan egyetértetek velem és ti is álmodoztok egy olyan világról ahol a normákat részesítik előnyben!
U.I.: Mikor fogjuk az arany középutat választani?

Hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s